Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Avsked


Invid

invid
din kärleks
skoningslöshet

fastslagen
evinnerligen

balanserande
andlöst
smärtsamt

fanns alltid
din anade lyckas
tafatthet

succession
förfäders oförmåga
svarta hål av sorg
förutbestämda
nedärvda

och jag
kunde inte
kunde inte
kunde aldrig
lyfta dig ur
den kedjan
fri

eller
mig




Fri vers av lenakarin
Läst 421 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-02-20 03:41



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
dina hjärtvingar andas skönhet
2013-02-25

  surface to air
Oändligt vackert och så himla sorgligt
2013-02-20

  Marcus Liljedahl
Du har ett så vacker språk.
skulle vilja att du beskrev allt jag pekade på...
2013-02-20

  in effigie VIP
med tyngd och balans...ett vackert requiem ur skuggorna
2013-02-20

  Haiau
Vackert, storsint uttryck i just det hopplös fallet.
"kunde aldrig
lyfta dig ur
den kedjan
fri "

2013-02-20

  SatansSon VIP
den var bra.
2013-02-20
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin