Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt på gräsmattan en solig sommardag och filosoferade kring existentiella frågor när plötsligt fick syn på en blomma som tappat hälften av sina blad. Genast kände jag en stark koppling till denna förfallna dock vackra bloma och hur dess tillstånd kun


Tvillingsjäl

Likt en blomma
Som förlorat hälften av sina blad,
känner också jag mig halv.


Och likt denna blomma
visar också mina ärr,
vägen till en förfallande själ.


Ja likt denna blomma
Har även jag ingen framtid,
bara historia.




Fri vers (Fri form) av Mikael Llewyn Novac
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 05:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikael Llewyn Novac
Mikael Llewyn Novac

Mina favoriter
bam. bam. bam