Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att ske...

Den återkommer
känslan
som en skugga
liten, större och sedan borta
återkommer
lite mörkare

Har tränat
länge
känner vibbar tidigt
lyhördhet som skrämmer
sveket...

Nu vet jag
det kommer att ske
undrar när och hur
och kanske mest... varför

Du
som fick mitt innersta i dina händer
Dig
som jag litade på

Det kommer att ske...




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 254 gånger
Publicerad 2013-02-21 08:33



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Tankar som gror och blossar upp som vulkaner, för att sedan dämpa.....men dagen kommer då allt lagt sig och två steg blir fyra i kanske två riktningar...
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten