Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning och inget annat...

En nyfiken grabb ifrån Hjo
sa, du skryter om ryktbar tös Bo
men hon syns ju ej
var håller hon hus säg...
Hemma hos mig Mitt Älskade Sto!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 214 gånger
Publicerad 2013-02-21 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra bra
2013-02-22

    ej medlem längre
Fin limerick,bra skrivet
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt