Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom inte hit och förstör.

Det gör ont när du tittar på mig, men ondare när du tänker på mig.
Jag slits itu av dina tankar och av din avksy och du ser inte på mig hur jag skriker.

Varför ser du på mig? Vad vill du mig?




Fri vers av Frozen Fucker II
Läst 251 gånger
Publicerad 2013-02-21 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frozen Fucker II
Frozen Fucker II