Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta bevis: Tanken räknas!

En liten glad son från Peru
gav mor en ros och sa, här får du...
Tack, sa hon ju då,
och ute har jag två...
Men, sa han, det har du inte nu!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-21 12:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tack för skrattet som din dikt gav!
2013-02-23

  Ezmeralda VIP
Så bra denna är. Det kan gå så när
man vill ge sin
mor en ros, ha,ha
2013-02-22

  lodjuret/seglare VIP
Vitsen i den här limericken är i och för sig gammal, men att den nu skrivits som limerick är ju på sitt sätt nyskapande.
2013-02-22

  Lars Hedlin
han gav den ju till mor ;)
2013-02-22

  Ljusletaren
Ops ... är detta från senste Hemmets Veckotidning ;.)
Nästan lika ord men bra ändå/kram
2013-02-21

    ej medlem längre
Bra skrivet. Kanske inte var lika roligt med den rosen.
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt