Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oro

Imorgon är det dags,
Idag gör det ont,
Jag letar och finner bara tomma, öppna frågor,
Varje minut, varje sekund, en sluten oro

Får jag någonsin svar?
Jo, det kommer alltid en dag,
Då glädjen finner mig och bereder min dag,
Denna känsla gör att allt känns värdefullt och meningsfullt,
Det proppar igen all oro, men oron finns alltid kvar.
Slutet och begripligt inför nästa dag
- och kval.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-21 14:16



Bookmark and Share


  Tarantaran
Livsdramatik och intressanta frågor!
I väntan och kvalet...finns nog inget
val..men meningsfullhet alltid..
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill