Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet i flow, och gillar ni inte filosofiska flowtexter så kan ni alltid lyssna på Lamb of Gods metalskivor för det brukar jag också göra... Bilden: The Lamb of God in the Heaven; ceiling of the Vatican embassy in Sofia Bulgaria


Guds Lamm [manifesto]

~*~

Så länge de goda har en kropp så är de också av de onda
systrar och bröder som krigar ibland utan hopp
som gjort jorden av blod ej den i begynnelsen av grönska

astralkroppar åser världens skeenden

de onda blir än mer onda då de inser att de har godheten
den som de avskyr hos de okrigiska av människan
som bevarar världen medans de gör den lika sjuk som sitt samvete

världen är ett yang och yin i var växt i vart ting

därför måste vi beakta både godheten och ondheten
inget är svart eller vitt det är bägge delarna till ett helt
och ej ett halvt

Människan är hel i sig själv
det var hela meningen med skapelsen

inte ett halvgjort verk

djur var det länge sedan vi var
och även då i begynnelsen av vad vi är idag

ingen uppfinnare av idag har skapat vad en gång var

Big Bang forskare och Darwin bara beaktar det
Zeus med sitt finger en gång gav energi åt den ovala form liksom ett äggskal gav han Afrodite sina barn

då världen tog sina första steg mot sin nuvarande form

Zeus och Oden var kungar inom en 2000 års period kring Kristus födelse

Zeus långt innan och Oden långt efter

författare som Snorre och Homeros använt som symboliska namn på skapelsen

De liksom Buddha ingår i livets träd
den judiska symboliken av Qabalah
jag har dem personligen i släktträdet
vi är alla barn av Yod he vav heh


och så kommer det även i framtiden vara
för så fortsätter det

som är av värde att bevara

Hell människan!
Leve skapelsen!!
Frid över världen!!!

 

19 Jan 2013

L Patrik W Johansson




Fri vers (Fri form) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 967 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-21 15:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
10-0 vunnen match, bäst i dag!
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP