Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fri poesi


naiv

fred
ropar hon
inga flera krig
skulle vi då
sluta
döda varandra
vem tror en sådan
naiv önskan
vem




Fri vers av walle dickson
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-21 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

walle dickson
walle dickson