Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drog vissa paralleller när jag läste tidningen idag...


Bister prognos - Haiku

 

 

minskar i rask takt -
polarisen likväl som

inkomstpensionen

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Jessica Ebbesson
Läst 586 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-21 17:37



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
Vad ska vi göra med all information och alla nyheter...
Härliga rader!
2013-03-02

  Fredrik P. VIP

En bister sanning för många,
när pensionen påminner om
a-kassan.
2013-03-01

  Fredrik P. VIP
Nyktert konstaterande
om förändrad verklighet
2013-02-22

  Björn Nilsson VIP
Isläget verkar bekymmersamt, men jag är mer hoppfull vad det gäller pensionen på sikt (tag bort den och ersätt med medborgarlön, förslagsvis).
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jessica Ebbesson
Jessica Ebbesson