Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi för poeter. Del 117 (Lånelöfte)

 

Av jord är Du kommen

och inget får Du med dig

efter besöket i detta liv

 

Ja, strängt taget är allt till låns

och måste återlämnas

bäst före eller annars på Ditt dödsdatum

 

Men det Du får uppleva, tänka och älska Dig igenom

får Du behålla i evighet

 

Det kan man kalla Lånelöfte!

Amen

 

 




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-21 20:14



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Sant - tänk att jag inte kommit på det själv ;) Smart tänkt och formulerat, Gunnar!
2013-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström