Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
abbie montrose mcinnes photography http://nathaliestankar.se/category/dagens-erotik/


Du njuter och kurrar min sexiga pulla ~ glädjeextas!



Jag purrar min kulla med magisk morgonmassage.

Du njuter och kurrar min sexiga pulla ~ glädjeextas!

Smeker Dej härliga vän med min magiska massage. 

Kärleken och åtrån strömmar genom oss på full gas!

Du Kommer i ett skrik och i en underbar sång.

Kropp och Själ i blixtrande blom morgonen lång.

Vi svävar en bit ovanför huset i ljuvlig gryning.

Det varma ljuset i oss - glittrande dyning efter dyning!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 3454 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-02-21 22:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt skaldat om en manlig önskan-eller sexistiskt provokativ text?

Dina texter är mer och mer värdefulla för mig!

Läsvärde:-5
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP