Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och denna skrift ska inte ses som en smygreklam för dikmedlet yes


reningsverket


sitter här och lyssnar på Tori Amos
och läser dikter under tiden

nyligen läste jag Loredanas senaste

och den fick mig att fundera på
varför en del människor
inte gråter tårar

när de ska

tror inte att det finns bättre rening för själen
de är som yes i diskbaljan dagen efter
eller havets återkommande vågor

men när man stänger in gråt
urholkar den inombords

tills bara tomhet finns kvar




Övriga genrer av Hans w-art Westlund VIP
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-02-22 11:38



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
mycket bra sista stycket
är kanon
2006-02-22

    ej medlem längre
Sant!!!
Vackert reflekterat och charmigt uttryckt!
2006-02-22

  Natalie VIP
Ojoj, gillar den här skarpt :)
*bokmärkt*
2006-02-22

  Last Word Spoken
Tack Hans!

Jag hör till dem som uppmuntrar andra att gråta.

Men själv så blev jag sårad och ledsen och kanske
hade behövt en kram, tröst ... värme och omtanke
för att starta detta "reningsverk"... men så var icke
fallet, kanske är det ensamheten som skapar detta,
när en man trodde sig vara ens vän, visar sig vara
allt annat än det, och vad gör man, känner smärtan
som besvikelsen har med sig. Tack för dina ord.

//Loredana
2006-02-22

  Bodil Sandberg VIP
Yesss hans...urholkar var ett sanningens ord...tårkanalerna är såååå renande...ut med det bara...sen är man som en ny människa...en underbart bra text
2006-02-22

  Cris
Precis min åsikt! Det lättar att gråta om tårarna får komma när de vill...
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP