Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vulgär

Nu ska jag gå
Gå och må bra
Göra något som man ska

Du är så vulgär!

Förlåt..
Jag glömde
Jag ska gömma mig
Må som en fånge inuti mitt eget huvud
Jag ska ligga och förmultna

Jag ska bli en kompost
En hög full av ruttna drömmar
Jag sprids ut över jorden

Av förtvivlan är du kommen
Av förtvivlan skall du åter varda

Ge mig en paus
Låt mig andas ut

Nu var du allt vulgär!




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 173 gånger
Publicerad 2013-02-22 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast