Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flugpapper

 

Flugpapper: knott och flygfän
hjälplöst slickade mot klister.
Klibbande motståndare som
vinner varje rond. 

Någonting är oändligt allvarligt.
Någonting är blod. Vägen till byn
är bortspolad och det är så heroiskt,
så mänskligt, att börja om och om.

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 409 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-02-22 10:49



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP


Det här tycker jag är skitbra

Orkar inte fullfölja för trött

mkt mkt bra. En kraft i detta
mitt i genomskådandet, känns !
nu vart det mer. Förlåt om det blev
spretig/
2013-02-22

  Jordgubbsodlare
Remixad som skrivövning!
2013-02-22

    ej medlem längre
En underbar dikt som sätter flugvärlden på samma karta som männiiskornas.

-Flugpapper är inte kricket.
2013-02-22

    ej medlem längre
drabbande text som i min läsning skildrar kampen som kommer att förloras men ändå måste måste utkämpas. viljans trots mot övermakten, sisyfos i oss alla.
dova trumslag över länderna. repetitionerna! rytmiskt fulländad.
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson