Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mental nektar

 

Det är lätt att andas idag, huvudet
klart som öppnad himmel. Ögonen
ser färger de tidigare inte sett. Alla
mina sinnen är ute och samlar in -

ingenting hindrar eller döljer.
Stillheten i navet. Klockans tickande
sekunder, stora fläktens sus. I övrigt
inte mycket och ändå allt.

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 299 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-02-22 11:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"huvudet
klart som öppnad himmel"
Känner igen känslan!
Starkt!
2013-02-28

  walborg
Härliga språkbilder
2013-02-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Bara vara
dagen klara
bara det, är ju
det underbara!
2013-02-23

    ej medlem längre
Dagen kan vara poesi....
2013-02-23

  catharina.jerbo VIP
ändå allt... tjusigt! och vilka snygga omellanrum mellan raderna;-D
2013-02-22

  Haiau
"inte mycket och ändå allt."
Fint ! Applåd !
2013-02-22

  Palett
Mycket bra text !!
2013-02-22

  ResenärGenomLivet VIP
En härligt upplyftande text...
2013-02-22

  Bibbi VIP
Applåd!
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson