Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarnas krona

Nerverna växer
ur flygande himlar
strålande mörker
blir dagarnas krona

marken bär kött
ord talar kropp
blommande ljus
jag är din fjäril

sjung mig ur kroppen
genom virvlande världen
till mina sinnens
fastare grund

alltet berättar
sig självt genom oss
poesi är en formel
för gravitation

månen lyser
tvärs genom stoftet
jag vaknar i stugan
redan som barn




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 20:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mycket bra!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben