Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monument

köper kaffe, sneddar över minneslunden
Stagnelius pelare har börjat luta lite lätt
allt vi delar är i stunden
av jordens rörelse nu uppenbar på detta sätt




Bunden vers av svernbygrabben VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-22 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
stagnelius, en hjälte
2013-02-22
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP