Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En lövsång

löven lallar utomlyckligt
letar levande lagom ljus
åtta ljusminuter senare
kanske tider kommer kanske går
ögonblicken trillar ur alltidens öra
hängande smycken i oborstat här

alltidens mage vänder sig fridfullt
spyr ur sig nuet som darrande liv
en slöslända velar och vilar
varje fladder en evighet
skuggan på marken under ett moln
ouppfyllda ögonblick i livstidsland

stoftet dansar där solkatten spinner
spökande gläntor hallucinerar ekosystem
andningens röst i tystnadens tal
en vinge av ljustid skriver sig in




Fri vers av svernbygrabben
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-22 17:26



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Ja, här bekräftas min kommentar efter läsningen av dina fyra senast publicerade texter. Klanger, assonanser, allitterationer gör att texten nästan växer sig fram med obönhörlighet! Jag gillar!!
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben