Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutet, början på evigheten


Jag hade aldrig trott
att det skulle sluta så här
här står jag mittemot dig
och du är nästan osynlig

Jag ser på dig som för att fråga
vad det egentligen var som hände
och du har förklarat det så många gånger
men ändrar varje gång meningen av dina ord

Du sa att jag gav dig livet tillbaka
och att du aldrig kommer glömma mig
Men jag ville inte bli ett minne
av en annan tid

Jag ville leva i dina andetag
varje dag




Övriga genrer av Natalie VIP
Läst 729 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-22 12:44



Bookmark and Share


  Propella
Men hjärtat; det här var nog din bästa! *smärtar*
2006-02-22

    Johanna <3
Åh, underbart vackert.
Man blir tårögd,
det är en smärtsamt farväl.
2006-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Natalie
Natalie VIP