Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vackra dag

 

så lite det behövs
för att göra våp av mig:

en vacker dag
två stänk belladonna

 

2013-02-27




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-27 22:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som sprider munterhet.
2013-02-28

    ej medlem längre
Söt dikt!
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP