Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är sår




sår är värme, är
blod & puls, är
läkande, är

kliande,
svidande & smärtsamma, är
infekterade, är
liv eller död








Övriga genrer av Sabina Svensson
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson