Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Vårluftens barnatro
Löser sin tillit
I mitt strävsamma hår




Bunden vers (Haiku) av svernbygrabben VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-23 11:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart med vår!

Fast jag vill dock inte ha den ännu... Den får gärna vänta till efter påsk...
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben VIP