Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tre till priset av en

Om jag någon gång skulle låta dig in i min själ, skulle du snart komma underfund med att jag inte bara är en ensam nej jag är två, tre.

Det är inte olika personligheter, men det är olika delar av mig.
den ena som alltid kommer längta efter att lämna allt och bara sticka bort
när du minst anar det..

den som vill stanna och bygga vidare..

och den tredje som försöker ena de andra två..

Du får tre till priset av en det är det ända jag kan lova dig.




Övriga genrer av EmelyB
Läst 409 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-23 14:30



Bookmark and Share


  Lilla Bambun
Jag får känslan "acceptera mig som jag är eller dra". Jag är flera delar, take it or leave it.
2013-11-05
  > Nästa text
< Föregående

EmelyB
EmelyB