Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltet som binder...

Du vet...
Jag är en liten skit
som ommöblerar allt som vore rätt och riktigt,
som studerar ut din ärlighet och få den låta som en lögn

Du vet...
Jag är en extremt liten människa
som manupulerar din innersta tro att vi människor
är något vi kan lita på och som hjälper dig när allt går åt helvete

Tro inte..
Känn och vet att du har rätt när din mage vrider sig av ångest
för vi finns där ute för att göra ditt fina liv till skit

Kan du känna...
hur saltet binder ditt vatten och hur sockret bäddar
din vackra säng så underbart det bara kan vara

Du vet...
Jag är en skit
som ställer om allt det du trodde var riktigt och genuint på sin kant
sen är inte sanningen konsekvent, den är ständigt byggd på dina känslor

Du vet...
Jag kommer stå på mina knän, be om förlåtelse och få dig att förstå
att kärleken är det enda sanna och det enda riktiga

Jag är en skit...


en riktig sådan...




Prosa av Max Poisé
Läst 353 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-28 20:18



Bookmark and Share


  aol
Bra självbekännelsedikt någonstans inom oss finnes likheter men så sant kärleken är det största som finnes .
2018-04-15

  Goraxy 89 Orion VIP
En bekännelsedikt eller? - En väg ur skiten?

Du har det på kornet !!!

Bra !
2018-03-09

  Gunnar Hilén VIP
och jag, som samma skit, ser sanningen
2018-02-28

  objekt3
Kontrastfulla vändningar full av osanningar och urhasplade försök till möten
2018-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé