Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

befrias.

befrielsens makt
tyngdlöshetens luft

att hålla andan

en sekund
två sekunder
tre sekunder

att andas ut

befrielse

tyngdlöshet


att vara fri
fri från tyngd
att flyga
flyga från all makt

friheten
den är att andas



att andas ut.




Bunden vers av vägrargeupp
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-23 15:33



Bookmark and Share


  Serk
Jag älskar att andas.
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

vägrargeupp
vägrargeupp