Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KYREUS of Sweden


GRATTIS på 70~årsdagen den 31 januari ~ Christer Kyreus!



Tack för snart 7 år av skrivarvänskap, och stort tack för dina

värdefulla, inspirerande, triggande, kloka, visa, och vackra texter.

Jag tycker att du ser fräsch ut för din ålder, så jag och många andra

hoppas att du får behålla din gnista och kreativitet många år framöver!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 1026 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-23 16:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tack bäste Broder!

Hade inte sett hyllningen innan


Mvh
2013-03-07

  aol
men grattis broder ,
2013-02-23

  genni VIP
Fin hyllning, jag får väl genom dig säga Grattis till KYREUS !
2013-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP