Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hos denna kvinna ingen maskspelslögnsömn Terese Fredenwall från melodifestivalen


Jag vill leva i en värld där det är vad det ser ut att vara



Människornas masker... människornas spel... människornas lögner...

människornas sömn...




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2013-02-24 02:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP