Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stölden

 

Full av mörker

gapande

förtärande

glufsar ångesten

och kroppen lämnades

sargad

 

Ett hål gapar

skriker stumt

blodiga slamsor

varslar om platsen

där livets slag

tystnat

 

En kvinna irrar

med stulen själ




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-24 11:37



Bookmark and Share


  Maria T
Starkt gripande dikt
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP