Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festina lente...

När ens själ fylls
av en inre harmoni
skulle man passa på
att unna sig
att njuta fullt ut
och stanna kvar
tills den
av sig själv
tog slut...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-24 14:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skrivet!
2013-02-24

    ej medlem längre
Fint.Bra skrivet
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt