Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sen finns bara tomhet kvar

 

När egot skrikit klart

och andetagen vibrerar i den sargade kroppen

när tankarna är ältade

frisläppta i smärtan

sitter iakttagaren

och konstaterar att

trots all medvetenhet

vrider sig kroppen av smärta

och sen finns

bara tomhet kvar

 




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 469 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-24 19:44



Bookmark and Share


  Maria T
Fin beskrivning av
tomhet och ensamhet
2013-02-25

  TjejenSomGråterTyst
Underbart skrivet som vanligt~
2013-02-24

    ej medlem längre
berörande text..
2013-02-24
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP