Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hon sade till honom: Varför är du så hänförd utav denna världen när du har en guldåder inom dej?


UR VÄRLDENS ARSLE SPRUTAR LÖGNERNA OM KÄRLEKEN SOM LADDAR MÄNNISKORNAS EGON.

 

MEN HUR MÅNGA MÄNNISKOR SÖKER OCH HUR MÅNGA HAR FUNNIT SIN INRE GULDÅDER? NUTIDSMÄNNISKORNAS INRE FULLKOMLIGT BOMBARDERAS AV MENINGSLÖSA INTRYCK, ALLTFÖR MYCKET INFO, OCH DET I KOMBINATION MED ATT DOM ÄR STRESSADE AV ANTINGEN FÖR MYCKET JOBB/AKTIVITETER ELLER FÖR LITE JOBB/AKTIVITETER. OCH BARNEN/UNGDOMARNA MATAS MED SKIT, OCH DERAS SÅ KALLADE FÖRÄLDRAR FÖRMÅR INTE SÄTTA GRÄNSER ELLER GÖRA MOTSTÅND MOT TIDENS SJUKA IDEAL, MOBBINGEN OCH KOMMERSIALISMENS SKONINGSLÖSA INDOKTRINERING.


HUR MÅNGA MÄNNISKOR ÄR VAKNA I SIN SJÄL, MYNDIGA OCH URSINNIGA NOG FÖR ATT KUNNA STÄNGA AV VÄRLDENS KAOTISKA KAKAFONI AV RÄDSLA OCH HYSTERI? HUR MÅNGA HAR FUNNIT DEN INRE GULDÅDERN, DEN FRIDLYSTA SKOGEN INOMBORDS DÄR DET RÅDER LUGN OCH RO, DÄR KÄRLEKENS OCH SANNINGENS KÄLLA FLÖDAR FRAM MED SITT LÄKANDE OCH STÄRKANDE LJUS?
UR VÄRLDENS ARSLE SPRUTAR LÖGNERNA OM KÄRLEKEN SOM LADDAR MÄNNISKORNAS EGON.

I SJÄLARNA SOM ÄR GJORDA UTAV KÄRLEK BOR GUD SOM VILL ATT VI SKA VAKNA OCH KÄNNA GLÄDJE, TRYGGHET, KREATIVITET, LIVSLUST, HARMONI, HUMOR OCH EN MEDKÄNNANDE KÄRLEK SOM ALDRIG GER UPP!



Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-25 00:08



Bookmark and Share


  flygia
du beskriver mycket intensivt den ofullkomliga världen.

och orden blir självlysande i visionen av hur
det skulle kunna vara.

en originell och viktig text.

2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP