Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du sa ingenting

du sa ingenting när våra blickar möttes
men du log så att de där sekunderna kändes som en evighet
som att de aldrig skulle ta slut.

du sa ingenting när mitt huvud lutades
mot dig men du satt stilla så det kändes som att det var meningen
som att jag skulle vara hos dig




Fri vers av luftskeppet
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-25 01:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

luftskeppet