Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nurå?



Jag hade bäddat för ögonblicket
möblerna stod snyggt på sin plats
nu kom det svepande snett bakifrån
och lämnade nuet med detsamma
här i skuggan av allting
samlas mina tankar till efterfest




Bunden vers av svernbygrabben
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-25 10:19



Bookmark and Share


    nånja
Spännande
2013-03-01

  Ninananonia VIP
Spännande...
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben