Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förberedelser för våren


Ett rekommenderat brev med puss



Nr.1

Sände dig min puss

Från tre tusen mil långt bort

Har du fått idag ?



Nr.2

Packar in solen

Skickar hem i ett fint paket

Nu kommer våren



Nr.3

Snön står i kö

Väntar på att resa bort

Till Nordpolen






Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 416 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-25 10:29



Bookmark and Share


  SatansSon
Vackra kortisar. Fint!
2013-02-26

    ej medlem längre
"Packar in solen"
"Snön står i kö"
Sagoligt!
2013-02-26

    lenakarin
Tack för de fina raderna!!
Gav mig anledning att le..
2013-02-25

    ej medlem längre
Ja,dit kan gärna snön ge sig iväg nu.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau