Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen då våren dog

Vandrar i ett vinterlandskap
frosten täcker träden
himlen och jorden möts
i en grå vithet

Stilla vandrar jag
tyst och ensam
kylan har trängt in
där själen lämnat plats

Inget liv kan skönjas
våren är försvunnen
och den isande vinden viskar
om evig vinter




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 473 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-02-25 10:36



Bookmark and Share


  Magnus 7.0
Väldigt stark och stark igenkänningsgrad! gillar.
2013-07-18

  Maria T
Kan vara en poetisk tolkning
av depression
2013-02-25

  LenaJohansson VIP
dramatisk o bra
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP