Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvarsam snölek

i slalombackens
isiga branter
ser jag likheten
med just kärleken;

man måste släppa
och våga falla
känna all tillit
och
ge
sig
hän




Fri vers av lenakarin
Läst 425 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-25 14:37



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
frihetens utlösning
gott
2013-03-02

  Stefan Albrektsson
Exakt!
Och jag gillar hur du grafiskt låter texten liksom falla nedåt genom de "ett-ordiga" raderna.
2013-02-28

    Birgersdotter VIP
Ja-just så...
2013-02-25

  surface to air
Fint och sant
2013-02-25

  Lena Själsöga Keijser
underbarvacker är denna bild
2013-02-25

  Haiau
Precis den känslan i isiga branter och i kärleken !
Måste våga falla ...
Fint skrivet !
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lenakarin