Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten dikt om det där alldeles speciella

En mening

Två hjärtan

Tre stavleser

Fyra ögon

Fem fingrar på min hand lik som din

Sex som gör oss till en materia

Sju dagar har veckan och varje dag förgyller du

Åtta underbara veckor

Nio olika sätt kan jag uttrycka det på

Tio miljoner innebörder

Elva sätt du får mig att falla igen för dig

Tolv bokstäver


Men egenligen räcker det inte om jag säger,

jag älskar dig?






Fri vers (Fri form) av angel on earth
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-02-25 17:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

angel on earth
angel on earth