Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiku


Tema: själen

Min kära vän bär

hav och kontinenters tyngd

Ingen vet varför

*

Den gör mig synlig,

min livsnödvändiga mask

som är osynlig

*

Själen: klar, kodlös

Brusfri midvinterstjärna

Barnhanden i din






Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 687 gånger
Publicerad 2006-02-22 17:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
spännande hur kaikuer sprider sig som en löpeld och blir till flera mindre små eldar
2009-11-20

  Alina Ögger
Det är sådant här som jag gillar! Dessa haiku suger sig fast och klibbar innanför huden, dessa vill inte släppa.
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP