Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självskadare

Tanken kryper närmare
Gör det!

Hjärtat slår som aldrig förr
Jag vill inte
Inte mer

Gör det!

Naken och kall
Hjärtat pumpar
Det gör ont

Jag går till mitt rum
Stänger dörren
Skriker inombords

Letar upp den
Håller mot skinnet

Tvekar
Ser på mig själv
Håller mot skinnet
Tvekar

Gör det inte

Hjärtat skriker med mig

Jag gjorde det inte

Och jag är fruktansvärt bra




Fri vers av sönderklippt plast
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-25 21:09



Bookmark and Share


    razbliuto
Det märks på ditt sätt att skriva att du är stark. Fortsätt med det!
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

sönderklippt plast
sönderklippt plast