Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många människor av det svenska folket LEVER?


Hur många endast ÖVERLEVER?

Och hur många är nånstans mitt emellan?

Livet och levandet kan ju vara så mycket MER! Men tyvärr är det så många människor som accepterar, (stumma likgiltiga och mer eller mindre desperata och neddrogade med ett frätande självförakt), tillståndet de befinner sej i, och hur "livet" bara råkade bli...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-25 21:23



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Jag tror nog människor vill leva ett bra liv, men ofta stressar man fram. Ibland har man inget val, tyvärr.
2013-02-26

  Magica VIP
Livet är en kamp men i bakslagen kan så även styrkan komma!
Att överleva är en bra grund, men idag är det vissa som inte ens har den möjligheten pga hur vårt samhälle ser ut idag med dagens nedskärningar och felprioriteringar.
Viss del har man ansvar för men många blir de facto maktlösa då de begränsas av de regler man idag har som grund och då spelar det ingen roll hur mycket stryrka man har inom sig.
Men trots det kommer iallafall inte jag ge mig, jag kommer aldrig tiga! Det är mitt sätt att Leva för att stå ut med att knappt överleva...

Tänkvärd text!

Undrar lite varför så få verkar kommentera på texter som dessa som tar upp lite frågeställningar? Men varför förundras jag egentligen(?), vi bor ju i Sverige...
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP