Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag kände mig aldrig som ett barn"


"Ur min verklighet"

"Jag kände mig aldrig som ett barn"

Jag såg ut som ett barn , Jag klädde mig som ett barn , Men jag kände mig
aldrig som ett barn , För vem var det som fick ta hand om allt ?
Vem var det som miste sin barndom för att kunna bli vuxen direkt och
kunna ta hand om allt det där som en vuxen gör ?? Vem var det som fick
plocka undan spritflaskorna varje morgon ? Vem var det som fick tvätta om
inte jag , Jag såg ut som ett barn , Jag klädde mig som ett barn , Slagen
gjorde ont , Sparkarna gjorde ondare , Vem fick ta hand om mina syskon ??
Jag önskar att ni visste , Jag önskar att ni kunde förstå , Jag önskar att det
fanns ord , Vackra som få som kan förklara så att ni förstår .....

Det är de vackraste barnen som dör.
De som ingen ondska gjort.
De som är mjukare än andra & kärleksfullare.
Det är dom som sen läggs i jord istället för i armar.
Och ljuset från just deras ögon slocknar ......

Ta mig härifrån / Målarn.




Fri vers av Målarn
Läst 367 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-26 11:29



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Hej vilken stark gripande text påminner om en del av min barndom ,känner du till12stegsprogrammet där både anhöriga vänner o beroenden kan gå på möten jag är självaktiv mvh Anna-Karin
2013-02-26

  Fånga dagen

2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Målarn
Målarn