Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prata politik

Ska vi prata politik?
Tar upp en fråga
Sen diskuterar vi inte den, utan…
Du ser min färg och dömer mig
Så ser jag din färg och dömer dig
Färg går före innehåll
Protesterar!




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner