Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höga klackar

Hon går runt och ler
rak i ryggen på snabba fötter
hoppas varje dag att ingen ser
hennes insida som faller sönder




Fri vers (Prosapoesi) av Nitwitoddment
Läst 423 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-02-26 22:15



Bookmark and Share


  Connie
Väldigt bra text! Den får mig att tänka på att om ett äggskal går sönder från utsidan dör livet. Men om det går sönder från insidan uppstår livet.

2017-02-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
må hon bejakas, behagas, och betjänas

må hennes insida, lysa upp!
2014-04-13

  Anders Nordlander VIP
det gäller att hålla masken
2013-02-26

  Anders Nordlander VIP
det gäller att hålla masken
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Nitwitoddment
Nitwitoddment