Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte rå för



när du sitter bredvid mig i soffan
och bara vill "vara lite nära"

så kan inte jag rå för
att jag börjar leta fram en tidning









du är ju så jävla tråkig





Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-26 23:42



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Alternativa tidningar, det kan inte hjälpas..
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP