Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svensk Kyla



Min polske vän sa:

I Sverige visar man inte varandra kärlek.

I Polen tar man varandra i hand varje dag

& verkligen u n d r a r:

Hur är det? Hur har du det? Hur är ditt liv?

De har åkt hem nu... Agnieska & Mariusz,

till ett Polen, med många relativt fattiga mänskor

~ materiellt sett.

 




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-27 01:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP