Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kan finnas erotisk atmosfär även i kontorsmiljö...


Ur Erotiskt kontor

I en laddad atmosfär

Ibland så finns där en laddning
Mellan arbets-PM och mötesbokning
Mellan flitiga fingrars smattrande
Mot datorernas tangentbord
I den mystiska dagern
under skrivbordskivornas dunkel
skymten av hud som skimrar
en gungande fot, nyss befriad
från dom sedan i morse
välsittande blanka sandaletterna



Du lyser på kontoret

Den djärva linjen från hälen
som mjukt välver sej
över dina skulpterade vader
Det magnetiska ljuset
från nagellacket på tårna,
de dagar du bär dom vita sandaletterna
och lyser upp vardagsgrå dagar

Linjerna i ditt förvirrade ansikte
när du glatt förvånad upptäcker
att du har dubbelbokat dig själv
med ett klingande skratt,
är ganska mänskligt
i vår byråkratiska kontorsvardag




Fri vers (Fri form) av Stigi Skog
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-27 09:42



Bookmark and Share


  svernbygrabben VIP
Du beskriver det varma djuret i oss. Vi är här! Mitt i vardagarnas transaktioner.
2013-02-27

  svernbygrabben VIP
Du beskriver det varma djuret i oss. Vi är här! Mitt i vardagarnas transaktioner.
2013-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Stigi Skog
Stigi Skog