Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lantmätaren

Möjligheter strömmar över morgonslätten, horisontens båglinje öppnar mot en avgrund av stigande ljus. Ett avlägset hörn av galaxen formulerar en oväntad aspekt av existens lika självklart förankrad i den stora berättelsen som gravitation och strålande materia. Landskapets cerebrala karaktär vittnar om dess ursprung. Stjärnvinden blåser genom jordens skogar. Är medvetandet sitt eget väder?
Han vaknar upp till lukten av nybryggt kaffe och skärper sig snabbt. Knuffar ytterdörren öppen, kliver ut över gräset, pissar och faller åter i trance.




Fri vers (Prosapoesi) av svernbygrabben
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-27 10:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben