Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blankvers



Disken speglar ansiktslösa avsikter
individen synliggörs och värden
blir till varor ensamma bostäder
spridda över slätten informeras
genom fjärrvärmenätet och atmo-
sfären ackumulerar samhällskropp-
ens värme när det lysande spåret
genom planetens gräs tonar bort i
sociala mediers brus allmänhet-
en varnas vi kan ha gått vilse här
mycket mera frihet tål inte gemenskapen




Bunden vers (Blankvers) av svernbygrabben
Läst 331 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svernbygrabben
svernbygrabben