Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har man lovat har man!

Ett skotte och hans mö satt på en bänk i Lund
han var så tyst, hon sa: -Dina tankar för ett pund...
-En kyss av dig, sa han, och han en fick
han tystnar, hon sa: -Vad tänker du på Dick...
-Pengen du lovade mig i en svag sekund...





Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-27 19:10



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
:-) :-) frambringar leende..tack!
2013-03-03

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt
Tänkvärd Dikt.
Den som spar han har
pundet kvar.
Kram.I.Åberg
2013-03-02

  lodjuret/seglare VIP
Jag tycker nog du fick till den här
samt att den tillhopa faktiskt bär
2013-02-28

  Lars Hedlin
;) Kostar på.....
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt